Usi de garaj

Usi de garaj sectionale

     Usile de garaj sectionale realizate din panouri tip sandwich (cu pereti dubli) ofera cea mai buna izolatie (inclusiv fonica).

 

MODEL. TEXTURA. CULORI.
     Exista 4 tipuri de panouri sunt: SINGLE, MULTI, FLAT, BLOCKS sunt tratate si protejate impotriva ruginii. Materialul este zincat la cald cu un strat de baza pe ambele fete, vopsit poliesteric, lasa apa sa se scurga cu usurinta, indiferent de textura suprafetelor. Usile confectionate din panourile tip sandwich cu rupere termica sunt disponibile in stoc in culoarea alb, dar si suplimentar in culori preferentiale.

 

Tipuri de panouri sandwich
Tipuri de panouri sandwich exemplificat
Culori disponibilie pentru usi de garaj
texturi disponibile pentru usi de garaj
Panouri model SINGLE

      Modelul SINGLE este realizat din panouri orizontale, fiecare avand cate 2 lamele de aceeasi inaltime, cu o forma perfecta si un aspect armonios. Panoul tip sandwich, model SINGLE, este realizat din otel, izolat termic, cu pereti dubli si grosimea de 42 mm.

Usa de garaj cu panouri single
Usa de garaj sectionala panouri single
Usa de garaj panouri tip single
Panouri model MULTI

     Modelul MULTI este realizat din panouri orizontale tip sandwich, din otel, fiecare avand cate 4-5 lamele de aceeasi inaltime, impartite in mod egal.

Usa de garaj cu panouri multi
Usa de garaj panouri tip multi
Usa de garaj sectionala panouri multi

Panouri model FLAT
     Modelul FLAT este realizat din panouri orizontale tip sandwich, din otel, izolate termic, cu pereti dubli si grosimea de 42 mm.

Usa de garaj sectionala panouri flat
Usa de garaj panouri flat
Usa de garaj panouri tip flat
Panouri model BLOCKS

     Modelul BLOCKS este realizat din panouri orizontale tip sandwich, din otel, izolate termic, cu pereti dubli si grosimea de 42 mm. Casetarea in dreptunghiuri egale, incastrate, face ca usa de garaj cu panouri BLOCKS sa se potrivesca foarte bine caselor cu o arhitectura clasica si eleganta.

Usa de garaj sectionala panouri blocks
Usa de garaj panouri blocks
Usa de garaj panouri tip blocks
Ferestre si panouri vitrate

     Rotunda, patrata sau dreptunghiulara, fereastra poate personaliza modul in care va arata usa dumneavoastra de garaj. Daca aveti nevoie de mai multa lumina, atunci optati pentru un panou vitrat.
     Daca vrei ca in garaj sa patrunda mai multa lumina, poti alege varianta de usa sectionala cu panou vitrat. Panoul vitrat este sectionat in functie de dimensiunea usii. Se pot face panouri vitrate in orice culoare disponibila RAL, inclusiv in imitatie de lemn. Panoul vitrat are camere de ranforsare separate pentru prinderea balamalelor intermediare si a suportilor pentru role. 

Usa de garaj sectionala cu panou vitrat
Modele panouri vitrate
Usa pietonala

     Un argument important pentru clientii care aleg sa achizitioneze o usa de garaj sectionala il reprezinta posibilitatea inserarii in structura panourilor, a unei usi pietonale. Aceasta poate functiona atat independent, fara a mai actiona intreaga usa, cat si impreuna cu usa de garaj, moment in care usa pietonala va culisa pe tavan impreuna cu usa de garaj suport.

     In interiorul garajului fiecare depoziteaza lucruri pe care le foloseste zilnic de mai mai multe ori. Fie ca este vorba despre o bicicleta, masina de tuns iarba sau alte echipamente, fie ca doriti sa aveti un acces mai rapid in interiorul garajului fara a deschide tot timpul usa.  Solutia de a integra o usa pietonala este cea mai buna. In functie de tipul de acces necesar, usa pietonala poate fi executata cu sau fara prag. 

Usa pietoana cu prag
Usa de garaj sectionala cu usa pietoana cu prag
Usa de garaj cu usa pietoana cu prag
Usa pietonala alaturata
     Usile pietonale alaturate au un design armonios si seamana perfect, ca aspect, cu usile de garaj langa care se monteaza.
Usa pietonala alaturata
Usa cu aplicatii inox

     Acum va puteti personaliza usa de garaj, astfel incat sa completati designul special al casei dumneavoastra. 

Usa cu panouri aplicate inox
Usa cu aplicatie inox
Modele aplicatii inox
Actionare

     Poti alege actionarea electrica la orice dimensiune a acestor usi, dar iti sugeram sa o alegi mai ales daca usa ta are o dimensiune mare. Actionarea motorului se realizeaza cu telecomanda.

     Actionarea manuala este specifica usilor de dimensiuni mici. Se realizeaza cu ajutorul unui maner, pozitionat in partea inferioara a usii. Ca si in cazul actionarii electrice, usa ruleaza pe sine duble de culisare, care micsoreaza efortul din partea utilizatorului si cresc viteza de culisare a usii.

Pentru intrebari sau comenzi va stam la dispozitie la datele de contact. Oferim montaj si service pentru usi de garaj sectionale in tot judetul Constanta