Usi de garaj tip rulou

Functionare

Calitatea de Baza a usilor de vârful rulou Este Economia de spatiu. Deoarece Statele Unite ale Americii Functioneaza vertical, Este o rezolvare Bună mai beri cand garajul Este îngust SAU ieșirea se confrunta STRADA version directă. DIN Profilele de îngrijire Este CONSTRUIT blindajul se caracterizează printr-o FOARTE Bună izolare termica si acustică. Iluminarea suplimentară poate fi asigurată Prin montarea profilelor cu Sticlă.

Siguranță

Usa de garaj, Este echipată standard cu Asigurare împotriva ridicării. De asemenea, poate fi echipata cu Senzori împotriva strivirii un mainilor Prin închiderea nedorită a ușii. În cazul lipsei tensiunii de ALIMENTARE, putem deschide SAU inchide Poarta cu ajutorul Motorului manual de Urgenta (ANR)

Sistemul Antiridicare este o tehnica inovativa care permite o protectie sporita prin blocarea ruloului.Acest sistem are aplicabilitate doar la rulourile actionate electric.Prin folosirea acestui sistem ,creste manevrabilitatea ruloului,ca urmare a eliminarii zavoarelor manuale.Utilizarea acestui sistem  imbunatateste rezistenta ,facand mai dificila indepartarea elementelor,in eventualitatea unei incercari de patrundere prin efractie.

Avantajele folosirii sistemului antiridicare

Aspect mai placut datorita disparitiei zavoarelor clasice manuale .

Functionalitate sporita.

Protectie antiefactie sporita

IMG_0804

 ESTETICA

Cca element de ONU importante arhitectonice, Statele Unite ale Americii TREBUIE SA SE armonizeze Cu aspectul clădirii colab exterioare. Datorită culorii alese precum si a esteticii putem sublinia finisarea EXTERIOARA un casei si a garajului.

COMFORTUL FOLOSIRII

Folosirea transmisiei electrice precum si Comanda de la distanta asigură un confort sporit al ONU. Comanda Prin radioul față Posibila deschiderea si închiderea Portii fara a fi nevoie SA coborâm DIN masina

Culori lamele de 77mm