Tipuri de sticla folosite la producerea geamului termopan

Descriere

Sticla reflexiva se utilizeaza pretul reducerea în special o cantitati de Energie provenita DIN radiatia solara, asigurand in Acelasi timp ne Nivel ridicat de intimitate si transmisie Luminoasa.

Sticla cu invelis de low-e permite patrunderea razelor scurte si Reflecta razele infrarosii.Astfel, Valoarea Ug a unui Multe geam simplu Este IPHONE la jumatate.

De control sticla cu solar reduce considerabil costurile de incalzire.Asigura relatia optima intre transmisia luminoasa si CEA energetica garanteaza transparenta ridicata combinata cu protectie solara eficienta.Se poate Asocia cu Alte tipuri de sticla a scris o integrare si Alte functiuni: de protectie fonica, de imbunatatire a sigurantei si securitaii, de decor.

Sticla laminata ofera ONU plus de securitate, la ferstrele Dumneavoastra, puteti for POAT ne geam anti-efractie.Acesta Este Realizat Prin asocierea a Doua ARS mai MULTE foi de sticla Lipite Prin unul ARS mai MULTE filme de plastic.La momentul spargerii SAU impactului, aceste filme retin fragmentele de sticla, protejandu-va locuinta in cazul patrunderii unor intrusi.

Sticla colorata in masa sunt Atat Functie de protectie solara cat si de pastrare a intimitatii. Aceasta absoarbe Energia soarelui, o Parte DIN aceasta fiind radiata Spre interior IAR Cealalta Parte Spre exteriorul locuintei.

Sticla ornament sunt cca SCOP pastrarea intimitatii. Se foloseste cu succes la interioare, avand o pondere insemnata, raportat la sticla reflexiva si sticla colorata in masa, sunt ONU factor ridicat de transmisie luminoasa

ornament Niagara alb orament Niagara bronz ornament delta alb oranment krizet