Tamplarie PVC

FERESTRE SI USI DIN MATERIAL PLASTIC din profile GEALAN

Ferestre din PVC
sectiune fereastra

Nu toate ferestrele din material plastic sunt la fel. Diferentele la nivelul constructiei profilelor produc efecte semnificative asupra caracteristicilor de natură tehnică.

 

Prin intermediul ferestrelor din cadrul gamei de sisteme de profiluri GEALAN din ultima generatie definiti accente nu doar asupra aspectului. Geometriile rafinate si elaborate pana în cele mai mici detalii ale profilurilor respecta toate cerintele de natura tehnica: indiferent daca este vorba despre termoizolatie, fonoizolatie sau despre protectia impotriva patrunderii prin efractie sau despre aerisire – ferestrele din profiluri din material plastic GEALAN respectă cele mai noi standarde.

Rezistent

 

Ferestrele din profiluri din material plastic sunt usor de ingrijit și prezinta un necesar redus de lucrari de intretinere. Prin rezistenta deosebita impotriva influentelor mediului inconjurator sau atmosferice, prezinta o durata lunga de viata.

Flexibil

 

 

În functie de gust si de stilul constructiei, tehnica moderna de executie a ferestrelor poate fi realizata nu doar in alb, ci si in acrylcolor, precum si cu folii decorative sau cu aspect de lemn.

Confortabil

 

Ferestrele din profiluri GEALAN cu mai multe camere asigura pastrarea caldurii la interior si evita patrunderea zgomotului. Acestea ofera siguranta, protectie si creeaza o atmosfera locativa inconfundabila.

Individual

 

 

Alegerea geometriei profilurilor, a tipului de deschidere si impartirii ferestrelor influenteaza caracterul individual. Prin intermediul profilurilor GEALAN pot fi realizate si forme de ferestre iesite din comun.

Usi din PVC
Usa tamplarie PVC

Usile din PVC reprezinta o solutie pentru usile de exterioare cat si cele interioare. GEALAN ofera, prin noul sau sistem de usi S9000, solutia perfecta pentru toate gusturile. Puteti opta intre varianta clasica si cea care acopera cerceveaua. Si, gratie culorilor flexibile disponibile pentru numeroasele folii decorative, dispuneti de posibilitatea de a adapta noua dumneavoastra usa de locuinta la imaginea de ansamblu a fatadei dumneavoastră.

 

Prin intermediul sistemului de profiluri S9000 dispuneti de un sistem modern, cu adancime constructiva ridicata, care poate fi utilizat in aceeasi masura atat pentru constructii noi, cat si pentru lucrari de renovare. 

Plase de insecte

Inventate special pentru a oferi comfort, plasele de insecte sau de tantari joca un rol foarte important in estetica unei tamplarii, fie ea din PVC sau Aluminiu.