Usi de garaj

Usile de garaj sectionale sunt realizate din panouri de tip sandwich. Usile economisesc spatiul din interiorul si exteriorul garajului prin deschidere verticala.

Usile pot fi fabricate pe dimensiuni mari si pot avea inclusiv forme atipice. Se monteaza in spatele golului de garaj si ruleaza in paralel cu tavanul, economisind astfel inteligent spatiul. Asigura o izolatie ridicata, atat termica, cat si fonica (datorita spumei de poliuretan care umple panourile).

Sunt practice, putand fi dotate suplimetar cu: ferestre dreptunghiulare, usa de acces incastrata. Au o durata de functionare mare, cuprinsa intre 15 si 20 de ani sau 25.000 cicluri de inchidere-deschidere.

 

ACTIONARE

Usile de garaj sectionale pot fi actionate atat electric, cat si manual.

Poti alege actionarea electrica la orice dimensiune a acestor usi, dar iti sugeram sa o alegi mai ales daca usa ta are o dimensiune mare. Actionarea motorului se realizeaza cu telecomanda.

Actionarea manuala este specifica usilor de dimensiuni mici. Se realizeaza cu ajutorul unui maner, pozitionat in partea inferioara a usii. Ca si in cazul actionarii electrice, usa ruleaza pe sine duble de culisare, care micsoreaza efortul din partea utilizatorului si cresc viteza de culisare a usii.

 

CULORI

Usile de garaj sctionale pot fi vopsite intr-o gama variata de culori standard si culori optionale.

 

ACCESORII OPTIONALE

Sunt sisteme suplimentare care cresc  gradul de confort precum usile pietonale cu prag sau alaturate sau actionare electrica. Acesorii de design, de exemplu aplicatii inox, sau geamuri vitrate.