Rulouri exterioare

Rulouri exterioare

Avantajele unor rulouri exterioare:

·        Se adapteaza oricarui tip de tamplarie;

·        Cresc randamentul termic cu peste 20%;

·        Protejeaza tamplaria contra intemperiilor;

·        Rol antiefractie;

·        Protective solara;

·        Izolare fonica;

·        Asigura intimitate;

·        Se intretin usor, nu necesita vopsire periodica sau ungere;

·        Nu ruginesc in prezenta umezelii sau a variatiilor de temperatura.

Pretul ruloului se calculeaza in functie de dimensiuni, culoare, accesorizare sau serviciu montaj. 

Utilizarea unor rulouri exterioare aplicate modifica cu totul infatisarea si confortul imobilului dumneavoastra. Acestea pot fi instalate la exteriorul cladirii, lipite de tamplarie sau aplicate pe fatada.

Se pot comanda intr-o larga gama de culori si imitatii lemn, care ofera un aspect placut si se poate integra in designul locuintei.

Pentru intrebari sau comenzi va stam la dispozitie la datele de contact. Oferim montaj si service pentru rulouri exterioare in tot judetul Constanta

Culori disponibile

 

  • x=02 alb

Sisteme de actionare

1. Controlul manual (actionare manuala) este in acest moment cea mai cautata optiune si cea mai economica, dar necesita un efort mai mare in manipularea rulourilor, in special cand aveti un numar mare al acestora sau daca sunt de dimensiuni mari. 

Retractoarele manuale sunt folosite in principal pentru manipularea rulourilor standard, de dimensiuni relativ mici.

rulouri exterioare cu actionare manuala

 2. Dispozitivele electrice de actionare reprezinta o solutie mai scumpa, dar mult mai convenabila. Au un control complet automat ce ridica și coboara oblonul folosind un sistem electric de actionare. Sistemele electrice de actionare asigura confortul maxim in operarea rulourilor dvs. 

Tehnologia de ultima generatie va permite folosirea cronometrului de control ce va ridica si cobora automat perdeaua rulourilor si obloanelor la momentul presetat.

Control radio (wireless) – nu necesita cablare suplimentara, astfel incat peretii dvs. raman intacti; aceasta solutie poate fi folosita oriunde in casa dvs. Comenzile legate de coborarea, ridicarea sau oprirea rulourilor si obloanelor sunt transmise la sistemul de actionare printr-o telecomanda sau un transmitator de perete. Acest tip de control va permite practic orice configuratii. 

Rulouri actionate prin telecomanda

Sisteme montare

Rulouri aplicate

Rulourile exterioare aplicate se monteaza pe tamplaria deja existenta si pot fi realizate din aluminiu sau din PVC. Rulourile ofera o izolare termica si fonica foarte buna, precum si o protectie sporita a locuintei clientilor dumneavoastra.

rulouri exterioare suprapuse
rulouri exterioare suprapuse
Rulouri suprapuse

Rulourile exterioare suprapuse se monteaza impreuna cu tamplaria noua si formeaza un sistem compact, care ofera un confort sporit din punct de vedere termic si fonic.  Sunt printre cele mai eficiente sisteme din segmentul de produse de umbrire si securizare.

rulouri exterioare aplicate
rulouri exterioare aplicate