Sisteme de actionare

Rulouri exterioare: Sisteme de actionare

Actionare manuala

Este in acest moment cea mai cautata optiune si cea mai economica, dar necesita un efort mai mare in manipularea rulourilor daca acestea sunt de dimensiuni mari.

Retractoarele manuale sunt folosite în principal pentru manipularea rulourilor standard, de dimensiuni relativ mici.

rulouri exterioare cu actionare manuala
Actionare electrica

Acestea reprezinta o solutie mai scumpa, dar mult mai comoda. Ruloul are un control complet automat ce ridica si coboara perdeaua folosind un sistem electric de actionare ce poate fi individual sau centralizat.

control central –  toate rulourile operate dintr-un singur loc

control individual – un loc / rulou

 

Tehnologia de ultima generatie va permite folosirea cronometrului de control ce va ridica si cobora automat perdeaua rulourilor si obloanelor la momentul presetat.

Sisteme de control

Control cablat

 Posibilitateade a opera rulourile folosind un intrerupator cu actionare prin cheie si intrerupator electric rectangular. Prin folosirea sistemelor de control puteti configura solutii multiple individuale.

Control radio (wireless)

 

Nu necesită cablare suplimentara, astfel încat peretii dvs. raman intacti; aceasta solutie poate fi folosita oriunde in casa dvs. Comenzile legate de coborarea, ridicarea sau oprirea rulourilor si obloanelor sunt transmise la sistemul de actionare printr-o telecomanda sau un transmitator de perete. Acest tip de control va permite practic orice configuratii.

Rulouri actionate prin telecomanda

Smart control

Reprezinta o solutie moderna conceputa pentru a oferi confort si siguranta pentru utilizatori. Datorita aplicarii tehnologiei moderne, controlul rulourilor sau usilor de garaj devine extrem de simplu. In plus, controlul suplimentar al rulourilor va fi posibil din orice loc si in orice moment, folosind un calculator, o tableta sau un smartphone. Aplicatia gratuita cu o intefata confortabila si moderna este extrem de prietenoasa pentru utilizator, permitand crearea si controlul unui grup de dispozitive, cum ar fi rulourile, usile de garaj sau jaluzelele de fatada.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *