Plase de tantari

Plase de tantari

Plase de tantari cu balama

     Inventate special pentru a oferi comfort, plasele de insecte sau de tantari joca un rol foarte important in estetica unei tamplarii, fie ea din PVC sau Aluminiu. Ramele acestor plase de insecte pot fi din PVC sau aluminiu deasemenea. Culorile variaza ca si la tamplarie de la alb pana maro. Fabricate din fibra de sticla de culoare gri/negru, ele nu afecteaza deloc vizibilitatea si sunt foarte rezistente, avand o durata de viata foarte ridicata.

     Un adevarat scut impotriva tantarilor sau a altor tipuri de insecte il reprezinta asa numitele plase tantari, necesare in orice familie, pentru a ne elibera de stresul eliminarii acestor insecte din spatiul nostru de viata. Compania noastra va pune la dispozitie o gama larga de astfel de plase fie ca sunt pe balama, tip rulou sau glisante, care va vor reda confortul deplin al caminului dumneavoastra. In plus, ele vin ca un detaliu care sporeste estetica aspectului tamplariei de termopan, fie ca aceasta este din PVC sau aluminiu. Sistemul de inchidere este unul rapid, ceea ce contribuie la oprirea insectelor de a intra in casa.

     Plasele de insecte cu balama se monteaza pe toc prin intermediul balamalelor. Avantajul lor este ca pot fi demontate intr-un mod foarte simplu pe perioada iernii, pentru a le proteja si a evita deteriorarea lor. Oricare ar fi dimensiunile ferestrei dumneavoastra, noi va putem furniza o plasa pe masura lor, care sa se potriveasca perfect si sa fie frumos armonizata din punct de vedere estetic cu fereastra. Profilul ei este din aluminiu, care se poate curata simplu si rapid.

plasa de tantari cu balamale
Plasa de tantari culisanta (pe sine)

     Plasele de insecte glisante sunt usor de manevrat, si confera un aspect modern si de lux ferestrei dvs. Culorile sunt variate, astfel incat pot fi frumos armonizate cu tamplaria dumneavoastra, conferind un plus de eleganta decorului din interiorul si exteriorul locuintei. Instalarea lor nu afecteaza vizibilitatea, deoarece sunt fabricate din fibra de sticla, de culoarea dorita, fiind totodata deosebit de rezistente si durabile.

     Plasele de insecte glisante sunt folosite pentru usi de balcon, intrari in case / vile, usi de terasa.

plasa de tantari culisanta